Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юрія Максимова у СК «Дніпро-1» може замінити легендарний турок

Юрія Максимова у СК «Дніпро-1» може замінити легендарний турок

Як вважають футбольні експерти, вже найближчого літа дніпровський спортклуб може очолити знаменитий турецький тренер, 71-річний Шенол Гюнеш.

Із його ім'ям пов'язують головні успіхи турецького футболу. Він привів до перемог у чемпіонаті Туреччини цілу низку клубів, а головне – завоював зі збірною Туреччини бронзові медалі Чемпіонату світу 2002 року.

Останнім часом Шенол Гюнеш очолював стамбульський "Бешикташ", але нещодавно залишився без роботи.

Тепер, як повідомляє на основі турецьких джерел сайт sport.novyny.live ним цікавляться СК «Дніпро-1» та «Ворскла»:

«Одразу кілька клубів української Прем'єр-ліги пов'язують з авторитетним тренером із Туреччини. Шенол Гюнеш готовий повернутися до активної роботи та не відкидає різкої зміни вектора розвитку кар'єри.

Після завершення сезону 2023/2024 в українській Прем'єр-лізі відбудеться кілька тренерських перестановок. Одним із новачків дивізіону готовий стати досвідчений турецький тренер Шенол Гюнеш. Він може очолити одну із двох команд, які виявляють інтерес до 71-річного наставника.

Шенол Гюнеш відомий тим, що тренував багато турецьких команд. Також він керував грою збірної Туреччини, яка у 2002 році посіла третє місце на Кубку Світу в Японії та Південній Кореї.

Останнім місцем роботи Гюнеша був "Бешикташ", який вибив київське "Динамо" з єврокубків на початку цього сезону. Однак пізніше тренера було звільнено зі стамбульського клубу через погані результати команди.

Чутки пов'язують Шенола Гюнеша з українськими "Дніпром-1" та "Ворсклою", які влітку можуть залишитися без тренерів. Віктор Скрипник та Юрій Максимов отримають пропозицію від закордонних клубів. Не виключено, що у Полтаві та Дніпрі шукатимуть нових наставників. Одну із цих вакансій може зайняти Шенол Гюнеш».

Зазначимо, що Шенол Гюнеш уже знайомий із дніпровським футболом. Він грав у складі турецького "Трабзонспору", з яким ФК "Дніпро" у 1984 році провів свої перші матчі в єврокубках, вибивши турків до 1/16 Кубка чемпіонів (0:1, 3:0).


Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (20.12.23 10:46): Эти варяги до первой ракеты - это раз. Приедет а денег на покупку футболистов нет - это два. Через полгода, Днепр опять без тренера Відповісти | З цитатою
Толян  (19.12.23 12:17): Юру Максимова нельзя отпускать! На х нам какой то там Гюнеш? Чтобы что? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті