Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ЖК «Бартоломео» отримав всеукраїнську премію IBUILD-2023

ЖК «Бартоломео» отримав всеукраїнську премію IBUILD-2023

Дніпровський житловий комплекс було нагороджено у номінації «ЖК у сфері курортної нерухомості».

Розвиток цього комплексу на Набережній Перемоги продовжується навіть під час Великої війни. І цей розвиток не залишається поза увагою експертів у сфері нерухомості.

У Києві відбулося підбиття підсумків щорічної премії IBUILD. У ній дніпровський комплекс отримав нагороду, про що на сторінці ЖК  повідомили:

«В Києві ЖК Bartolomeo Resort Town отримав нагороду «ЖК у сегменті курортної нерухомості 2023» на щорічній всеукраїнській премії IBUILD! 

Ми єдиний комплекс у Дніпрі, побудований за унікальною концепцією «місто-курорт». 

У нас є все для Вашого комфортного життя — власний парк 6,5га, пляж та басейн, ресторанний комплекс, дитячі та спортивні майданчики, зона WorkOut, салон краси, яхт-клуб та інші зручності. Незабаром — преміальний супермаркет, наймасштабніший СПА-комплекс в Україні та багато іншого. 

І ця нагорода — ще один доказ того, що ми рухаємось у правильному напрямку!».

Фото – ЖК «Бартоломео». 




Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (13.12.23 22:50): ///«ЖК у сегменті курортної нерухомості 2023»/// фантастика..до цього думали, що під "курортною нерухомістю" вважали зовсім інше... тепер купуватимуть не біля морів і океанів, усе набагато простіше й ближче, просто через дорогу "Курорт" і всі подібні ЖК вважатимуться курортною нерухомістю...супер. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті