Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро-1 спробує позбутися аргентинця

Дніпро-1 спробує позбутися аргентинця

У нинішньому сезоні Еміліано Пуріта практично не отримує ігрової практики.

Правий захисник Еміліано Пуріта є одним із головних кандидатів на вихід із «Дніпра-1» під час зимової паузи. Як стало відомо Sport.ua, зараз у дніпровському клубі працюють над тим, щоб працевлаштувати футболіста в іншому місці – чи то повноцінний трансфер, чи то оренда, чи то полюбовне розставання, як це було з тими самими Максом Валефом і Феліпе Піресом.

26-річний аргентинець, який має також італійське громадянство, перебрався до дніпровського клубу в серпні 2022 року з грецького «Волоса» на правах вільного агента. Однак минулого сезону Пуріта встиг зіграти лише 1 матч – у кваліфікації Ліги Європи проти кіпрського АЕКа. На тренуванні після тієї гри в Кошице у захисника трапилася травма хрестоподібних зв'язок, від якої він довго відновлювався на батьківщині.

У поточному сезоні Пуріта провів загалом 7 матчів і віддав 1 гольову передачу (у поєдинку 9-го туру УПЛ із «Металістом 1925» – 1:0). При цьому в останніх семи турах чемпіонату легіонер з'явився на полі лише одного разу, вийшовши на заміну в самій кінцівці матчу з «Олександрією» (1:0).

На одній позиції з Пурітою в «Дніпрі-1» грають Володимир Адамюк, Денис Мірошниченко і, за необхідності, Володимир Танчик. Очевидно, що головний тренер команди Юрій Максимов робить ставку саме на цих виконавців.

Пуріта – легіонер, практично не грає, але в нього контракт до 30 червня 2025 року. За нашою інформацією, у «Дніпрі-1» постараються зробити так, щоб цивілізовано розлучитися з футболістом раніше цього терміну.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мосян  (09.12.23 23:32): За юрчука ещё забыл- тоже очень неплохо пристроился! Відповісти | З цитатою
Мосян  (09.12.23 23:31): А такие лидеры как пасич и каплиенко конечно же нужны! Их не будем позбавляться? Та и Горин под стать им пустота такая же! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті