Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 200 літрів алкоголю вилучили поліцейські з двох наливок у Дніпрі

Понад 200 літрів алкоголю вилучили поліцейські з двох наливок у Дніпрі

Понад 200 літрів алкоголю без марок акцизного збору вилучили правоохоронці з двох торгових точок в Чечелівському районі міста.

Продаж безакцизних товарів здійснювався на вулиці Робочій у місті Дніпрі. Дільничні вилучили з продажу у двох магазинах алкогольну продукцію сумнівної якості на суму понад 24 тисячи гривень.

Правоохоронці склали протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями...) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Да это не алкоголь.  (09.12.23 03:08): Эффект от действия этих жидкостей разительно отличается от эффекта оказываемого алкоголем что признают и сами пьющие, спирт в этой жидкости если и есть то только в следовых количествах, ароматизатор "водка" капелька сахара и неизвестное(ные) психотропное вещество которое правоохранительные органы уже лет десять упорно не замечают продолжая обманывать население говоря о контрафактном "алкоголе" в пластиковых баклагах именно как о алкоголе. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (08.12.23 19:01): Все эти наливайки можно закрыть за день, они легко детектятся по соответвующему конь-тингенту, уже выходящему в 8 утра на перекур. Почему это не делается? Вопросы, вопросы... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті