Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екодизайнерка з Дніпра створила конопляну сукню з мапою України

Екодизайнерка з Дніпра створила конопляну сукню з мапою України

Екодизайнерка з Дніпра Тетяна Маркова підкорила Америку своїм весільним вбранням із мапою України. Представила її мисткиня на п’ятиденному показі мод «The Los Angeles Fashion Snow».

Мрію створити особливу весільну сукню колишня дніпрянка Тетяна Маркова виношувала з півтора року. Ідеєю загорілася ще в Україні. Та через повномасштабну війну втілювати її у життя довелося за кордоном.

І хоч сукню Тетяна завершувала в Америці, створено її на Батьківщині. Навіть тканину везли спеціально з України. І не просту, а конопляну.

Майстриня каже, цю тканину зроблено з натурального матеріалу, який відповідає світовим трендам, а насамперед – екологічності.

Детальніше про унікальну сукню — в сюжеті Відкритого:

Журналістка: Ніколь Савченко

Gorod.dp.ua на Facebook.


Веталь  (13.10.23 11:16): зашкварная *** а дизайнерка зачётная Відповісти | З цитатою
Горожанин  (13.10.23 11:07): Растение конопля очень применимо и для создания ткани и как продукт очень ценный (масло из конопли). У нас запретили выращивать это растение. Лоббировали свои интересы небольшая группа людей. Только определенные виды конопли пригодны для изготовления того из чего полностью запретили выращивать это растение. А ткани из конопли очень практичные, приятные для тела. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті