Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 8 місяців цього року надійшло понад 500 звернень щодо ремонту дитячих майданчиків

За 8 місяців цього року надійшло понад 500 звернень щодо ремонту дитячих майданчиків

16 вересня директор одного з департаментів міськради Артем Ніделько перевірив ремонт аварійного дитячого майданчика на просп. Слобожанський, 1.

Ремонт знаходиться вже на завершальній стадії.

«На цьому майданчику відремонтовано ігровий комплекс, пісочницю, гойдалки, карусель та балансир. Усі роботи виконані в заводських умовах. Також тут укладено безпечне гумове покриття. Пісочницю винесли за межі гумового покриття. До ремонту обладнання вже було старе, вийшло з ладу і потребувало оновлення», - розповідає директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

За словами Артема Нідєлька, ремонт майданчика виконано якісно: «Впевнений, що діти та їхні батьки також оцінять зроблений ремонт».

Олександр Чуб каже, що чим більше проводиться ремонтів майданчиків, тим більше надходить звернень від містян щодо нових відповідних потреб. За 8 місяців цього року до КП «Розвиток територій міста» надійшло більше 500 звернень від дніпрян з проханням провести ремонт спортивного чи дитячого обладнання. У порівнянні з минулим роком кількість звернень збільшилася вп’ятеро.

«На всі звернення реагуємо. Наші групи виїжджають, усе перевіряють. Крім того, є ще ті майданчики, які вже дуже старі і не знаходяться на балансі міської ради. Зараз ми вирішуємо це питання і приймаємо їх на свій баланс. В цьому році вже взяли більше 100 майданчиків, де проводитимемо ремонтні роботи», - зазначив Артем Нідєлько.

У Дніпрі з початку року вже відремонтовано 47 комплектів обладнання. Зараз оновлення майданчиків одночасно проводяться на п’ятьох локаціях.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Город  (17.09.23 08:56): То,что должно выполняться ежедневно, теперь необходимо подавать заявку на выполнение? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті