Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі демонтують незаконну заправку по вул.Журналістів

У Дніпрі демонтують незаконну заправку по вул.Журналістів

Перша інстанція, апеляція, касація. Три роки судових тяжб за для того, аби демонтувати незаконну заправку, по вул.Журналістів, 13.

Ця судова справа розпочалась у вересні 2020 року. Дніпровська міська рада звернулася до суду з позовом до Гавриша В.Ю. та товариства з обмеженою відповідальністю «Морганіт» про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки, на якій зведено таку ж незаконну заправну станцію.

«Позовні вимоги Дніпровська міська рада обґрунтувала тим, що земельна ділянка, на якій розташоване спірне нерухоме майно, є комунальною власністю та ніколи не передавалася Гавришу В.Ю. для будівництва. Більше того, право власності на автозаправну станцію, що знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Журналістів, 13 було зареєстровано за Гавришем В.Ю. незаконно, оскільки документи, що дають право на виконання будівельних робіт та засвідчують прийняття в експлуатацію зазначеного об’єкта нерухомості не видавалися», - коментує заступник начальника відділу контролю та виконання судових рішень департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Вадим Дерило.
Відповідач, не задоволений рішенням суду першої інстанції, почав доводити свою позицію. Справа дійшла до Верховного Суду України. Той, у свою чергу, дослідивши всі матеріали справи, підтвердив правильність та законність позову з боку громади Дніпра.

Відповідач готовий самостійно та добровільно виконати рішення суду та за власний рахунок демонтувати незаконну споруду і привести земельну ділянку у придатний для використання стан.

«Міськрада уважно спостерігає за цим процесом. Якщо звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки відбудеться відповідачем власними силами та засобами, не буде витрат міського бюджету. У разі, якщо відповідач по справі не виконає вищезазначене рішення суду самостійно, то Дніпровською міською радою буде забезпечено виконання рішення суду за бюджетні кошти. Потім міська рада стягує ці кошти з відповідача, який не виконав рішення суду», - зазначив заступник начальника відділу контролю та виконання судових рішень департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Вадим Дерило.

Gorod.dp.ua на Facebook.


шут  (29.07.23 12:26): Чудово що не атомний реактор встановив- а тільки АЗС!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті