Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
23:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники пройшли тренінг з підготовки фахівців з верхолазно-рятувальних робіт

|«« «« »» »»|

Сьогодні на базі одного з підрозділів Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області надзвичайники Дніпропетровщини пройшли тренінг з проведення верхолазно-рятувальних робіт.

Метою занять було оволодіння техніками проведення верхолазно-рятувальних робіт, використання спеціального спорядження на висоті, організації та транспортування потерпілого.

Заняття включали в себе комплексні вправи роботи зі спеціальним устаткуванням, використання різних типів захисного обладнання. Симуляція реальних небезпечних ситуацій дозволила учасникам тренінгу розвивати навички швидкого реагування.

Важливою частиною тренувань було вивчення та практика правильної взаємодії команди рятувальників, оскільки саме колективна співпраця є запорукою успішного виконання складних завдань у небезпечних умовах.

На протязі навчання рятувальники проявили не лише технічну майстерність, а й високий рівень взаємодії в команді, що становить надзвичайно важливий аспект в їхній професійній діяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті