Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фейк: Кривий Ріг пересипав дамбу на Апостолове і не дає йому воду

Фейк: Кривий Ріг пересипав дамбу на Апостолове і не дає йому воду

3 липня в ЗМІ вийшла інформація від «блогерів» і «жовтих» телеграм-каналів, про те, що Кривий Ріг пересипав якусь дамбу на Апостолове і не дає місту воду.

Кривбасводоканал офіційно спростував інформацію.

Місто Апостолове отримувало воду, як і Кривий Ріг, з Каховського водосховища, тільки будучи на 40 км ближче до нього. Кривий Ріг ніколи не поставляв, не поставляє й не планує поставляти воду в місто Апостолове. Це технічно неможливо (Південне водосховище, в якому й так залишилось води на декілька тижнів для міста Кривий Ріг, технічно не працює на реверс). Тому й обмежувати Апостолове водопостачання Кривий Ріг навіть теоретично не маємо можливості.

Будуючи нові водогони і нові дамби, ми реалізуємо свої проєкти з постачання води у місто Кривий Ріг, і це ніяк не пов’язано з містом Апостолове.

У вас є своя адміністрація, свій мер, свої сільські голови, які займаються водопостачанням у ваше місто й села.

За нашою інформацією, там вже триває реалізація проєкту, ніяк не пов’язаного з містом Кривий Ріг, – зазначив голова Військової Адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті