Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують ремонтувати дитячі майданчики

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують приводити до ладу дитячі та спортивні майданчики, які перебувають в аварійному стані. Роботи ведуться на декількох об’єктах одночасно. Наразі підрядники завершили ремонт на вулиці Волинській, 11.

«На майданчику взагалі було відсутнє штучне покриття, тому задля безпеки дітей було ухвалено рішення про його укладання. Підрядники постелили 112 квадратних метрів гумового покриття та провели необхідний ремонт елементів на цьому об’єкті», – розповідає директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

За словами представників підрядної організації, було багато складнощів з цим майданчиком, адже біля нього проходять інженерні мережі.

«Ми приїхали, аби зробити розмітку під покриття, а перед нами на ділянці саме проводили роботи комунальники, щоб дістатися труб, які проходять біля майданчика. Нам нічого не залишалося, як перенести виконання робіт на об'єкті до завершення робіт комунальників. Ми демонтували весь комплект обладнання та змонтували його на необхідному для улаштування гумового покриття рівні. Вже після цього взялися до укладання гумового покриття. Але це значно затягнуло час роботи», – говорить представниця підрядної організації Кристина Мец.

Загалом на майданчику відновили бетонування гойдалки, каруселі, ігрового комплексу та пісочниці. Також встановили й нові сидіння на каруселі та гойдалці. Наразі вони з вологостійкої бакелітової фанери і мають довший термін експлуатації.

«Перш ніж почати ремонт, майданчик оглядають спеціалісти нашого КП. Вони за заявками містян виїжджають на об’єкт, перевіряють його стан та визначають, які роботи необхідно провести. На цьому майданчику було також проведено роботи з підняття його рівня, бо він був на різних висотах, потім підготували основу, затрамбували та уклали покриття. Воно не лише гарно виглядає в цілому, а й найголовніше – захищає дітей від травм, які вони можуть отримати, якщо впадуть на землю», – зазначив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Після відновлення елементи на майданчику пофарбували. Наразі комплект обладнання повністю готовий до використання та безпечний для дітей.

З початку 2023 року у Дніпрі вже відремонтували близько 30 майданчиків, у планах оновлення ще 40 об’єктів. Проте кількість може корегуватися в залежності від звернень громадян та стану аварійності того чи іншого майданчика.

Повідомити про зламаний елемент чи взагалі аварійний стан майданчика дніпряни можуть за телефонами Єдиної гарячої лінії міської ради: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12, або відсканувавши QR-код на спеціальній наліпці на майданчику.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Катя  (22.06.23 21:54): Пожалуйста, восстановите детскую площадку в конце ул, Киевской, возле бывшего магазина Киевский. Это единственное место отдыха для наших деток и стариков. Качели почти все сломаны, трава по пояс, после дождя грязь на площадке по колено. Очень хотелось бы иметь на площадке покрытие и больше качель Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті