Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ліси Нікопольщини готові до ліквідації пожеж

Ліси Нікопольщини готові до ліквідації пожеж

У Нікопольському районі співробітники лісгоспу пройшли спеціальне навчання разом із рятувальниками ДСНС у Дніпропетровській області.

Лісові пожежі – традиційна проблема нашого регіону. Щоб ефективно впоратися з нею, у Нікопольському районі провели спеціальне тижневе навчання лісників та рятувальників.

Докладніше про це розповіли у Східному лісовому офісі , який займається збереженням лісів на Дніпропетровщині:

«Нікопольщина готова до лісових пожеж.

Працівники філії “Дніпровське лісове господарство” з Нікопольського району пройшли тижневе навчання зі співробітниками Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Розробили мінералізовані смуги та відпрацьовували гасіння пожеж в екосистемах на території Нікопольського району. Крім того, обговорили інформаційну взаємодію між співробітниками лісництва та рятувальниками. А також перевірили рівень підготовленості працівників лісгоспу до можливих пожеж.

Під час практичної частини навчань були відпрацьовані основні способи та методи припинення горіння лісових насаджень, під час низових та верхових пожеж. Також, фахівці ДСНС мали можливість ознайомитися із наявними засобами пожежогасіння, які є у лісовому господарстві та оцінити стан техніки для пожежогасіння.

Зважаючи на досить високі ризики отримання травм під час ліквідації загорянь, в ході навчань значна увага приділялась питанням безпеки праці. Перед початком виконання оперативних дій, з усіма учасниками заходу був проведений інструктаж з охорони праці.

Сподіваємося на плідну співпрацю та подальші спільні навчання».

Фото – Східний лісовий офіс.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті