Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Два музеї Дніпра розпочали новий спільний проект

Два музеї Дніпра розпочали новий спільний проект

Цілий ряд спільних проектів намітили Музей спротиву Голодомору та Музей будівельної академії.

Цими музеями було підписано договір співробітництва.

Що принесе така співпраця, розповіли у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури:

«Було підписано договір про співпрацю між комунальним закладом «Музей спротиву Голодомору» Дніпровськоі міської ради в особі в.о. директора Олександра Сухомлина та Придніпровською державною академією будівництва та архітектури в особі ректора Миколи Савицького.

Основні напрямки взаємної співпраці - це спільна організація наукових і науково-практичних конференцій, симпозіуми, семінари, студкетські практики. Співпраця у науково-дослідній і науково-просвітницькій роботі. Надання можливості проведення лекцій, семінарів, консультацій з питань історії.

В музеї історії ПДАБА в.о. директора музею спротиву Голодомору Олександр Сухомлин, декан архітектурного факультету Олександр Харлан, історики кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Світлана Волкова, Галина Лисенко обговорили деталі і напрямки співпраці закладів, а також шляхи популяризації та відновлення історичної пам’яті українського народу.

Музеї - це живі свідки нашої історії.

А співпраця музеїв дозволяє збагатити експонатами експозиції та донести до відвідувачів та широкого кола студентів невідомі факти нашого спільного минулого, без усвідомлення якого немає майбутнього».

Фото - ПДАБА


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті