Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дзюдоїст Артем Бубир виборов бронзу престижного турніру в Анталії

|«« «« »» »»|

В турецькій Анталії з 31 березня до 2 квітня проходив черговий турнір світової серії IJF Grand Slam.

В змаганнях взяли участь 600 спортсменів із 83 країн світу. В складі збірної України в останній день змагань відзначився дніпрянин Артем Бубир. Спортсмен виборов бронзову нагороду у ваговій категорії -90 кг.

На шляху до медалі він переміг суперників із Республіки Маврикій, Франції, Казахстану, Перу. В півфіналі Артем поступився чемпіону світу з Нідерландів Ноелю Ван’Т Енду та зустрівся у поєдинку за бронзу зі словацьким спортсменом Петером Зілка.

Вже за 1 хвилину та 20 секунд Артем організував кидок «учімата» та отримав найвищу оцінку в дзюдо «іппон», а з нею й бронзову медаль. Ця нагорода стала першою в кар’єрі 21-річного дніпрянина з турнірів серії Великого Шолому.

Підготували дзюдоїста Артем Блошенко та Сергій Сінілов. Артем Бубир представляє СК «Дзюдо Дніпро».

Ще однією представницею дніпровського дзюдо на Grand Slam Анталія була Руслана Булавіна (СК «Тайфу Дзюдо»). Дівчина посіла 7 місце у ваговій категорії понад 78 кг.

Загалом, збірна Україна виборола на турецькому Великому Шоломі 3 нагороди – срібло й 2 бронзи. Окрім Артема Бубиря відзначилися Дільшот Халматов та Владислав Казиміров. Перший виборов срібло, а другий бронзу.p>

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті