Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянам допоможуть пережити страхи та фобії війни

Дніпрянам допоможуть пережити страхи та фобії війни

Фахівці Дніпропетровського медичного університету розробили цикл тренінгів для психологічної допомоги у кризових ситуаціях.

Більше року триває Велика війна, яка завдала величезної шкоди психічному здоров'ю всіх українців. Впоратися з її наслідками допомагають багато фахівців.

Не лишається осторонь і Дніпропетровський державний медичний університет. Його кафедра психіатрії, наркології та медичної психології в рамках авторського циклу освітніх тренінгів з першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях "Як пережити кризу та зберегти спокій" підготувала третій тренінг, присвячений психологічній допомозі у кризовій ситуації.

Відеотренінг «Страх» складається з теоретичних матеріалів, розгляду кейс-випадку "Страх" та його творчого моделювання у відеозаписі. Ознайомитись з ним можна тут:

А ще у Дніпропетровському медичному університеті було організовано та проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Респіраторні читання-2023». Вона була присвячена проблемам та новим методам лікування легеневих захворювань. Така конференція проводиться у Дніпрі третій рік поспіль.

Учасники конференції могли ознайомитись із новітніми розробками провідних лікарів пульмонології, фтизіатрії та інших спеціальностей. Учасники представляли провідні медичні центри України та Великобританії.

Детальніше про це можна прочитати тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті