Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криміналісти Дніпра розповіли випускникам про свою професію та про методи дактилоскопії

Криміналісти Дніпра розповіли випускникам про свою професію та про методи дактилоскопії

16 травня криміналісти та ювенальні поліцейські Дніпровського районного управління поліції завітали до одного із закладів освіти в Центральному районі міста, щоб познайомити старшокласників із тонкощами своєї професії та провести пізнавальні бесіди про основні правила безпеки.

Поліцейські розповіли школярам про те, як криміналісти фіксують залишені зловмисниками під час злочину сліди. Показали учням вміст службової валізи, продемонстрували, як знімаються відбитки пальців та у чому їхні відмінності. Кожен охочий зміг спробувати себе в ролі криміналіста і провести дактилоскопію пальців рук однокласнику.

"Саме від якісного та детального збору інформації залежить швидкість і точність розкриття злочину. Тому ми показали дітям, чим користуємося у повсякденній роботі, - відзначив Олександр Головченко, спеціаліст - криміналіст Дніпровського районного управління поліції.

Ювенальні поліцейські перед літніми канікулами нагадали учням правила безпеки під час відпочинку біля водойм. Також акцентували увагу учнів на значенні дорожніх знаків, сигналів світлофора, пішохідної «зебри» й необхідності носіння світловідбиваючих елементів.

Учні з цікавістю слухали поліцейських та запросили їх ще на проведення корисних зустрічей.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті