Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лікарні Дніпра з’явився безкоштовний простір для дітей

У лікарні Дніпра з’явився безкоштовний простір для дітей

Безпечний, безкоштовний та дружній. У Дніпрі відривається простір для дітей. Мета – виявити сім’ї з дітьми, які опинилися в кризі, та перенаправити їх до психологів, дефектологів та юристів.

Про це Відкритому розповіли керівник благодійного фонду «ГЛОБА22» Олексій Савчук та координаторка проєкту «Спільно» у Дніпрі від БО «Українська освітня платформа» Тетяна Крихта.

У Дніпрі відкривається 4 дитячий простір «Спільно». Це безпечний та дружній до дитини простір, куди може прийти сім’я з дітьми та отримати необхідну допомогу. На місці працюють фахівці. Мета – виявити та своєчасного відреагувати на потреби сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Простір «Спільно» – це неформальна освіта та розвиваючі заняття для дітей, консультаційна підтримка для сімей з постраждалих громад (ВПО), консультації фахівців мобільної бригади – психолога та соціального працівника, й інших соціальних запитів. Це місце, де відбуватиметься направлення сімей у кризі до спеціалістів, підтримки яких вони потребують. Це психологи, дефектологи, юристи», – каже Олексій Савчук.

В просторі є розклад занять для дозвілля. Поки батьки спілкуються з психологом, дитина може відвідати майстер-клас та чомусь навчитися. Наприклад, узнати, що таке мінна безпека. Локація «Спільно» вже є в центрах «Штурм» – Палаці дітей та юнацтва та на лівому березі. Тепер з’явилась й у обласній дитячій лікарні.


«Всі послуги безкоштовні. Проєкт «Спільно» для сім’ї реалізується БО «Українська освітня платформа» у партнерстві з БФ «ГЛОБА22». Програма проходить в рамках Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни», – додала Тетяна Крихта.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті