Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні допомогли двом непритомним чоловікам (відео моменту)

Патрульні допомогли двом  непритомним чоловікам (відео моменту)

Першому хворому, який був без свідомості, поліцейські організували супровід до лікарні. Ще одного чоловіка похилого віку у напівпритомному стані правоохоронці виявили у припаркованому автомобілі та передали лікарям швидкої допомоги.

12 березня у Новомосковську поліцейські патрулювали вулиці міста. Близько 20-ї вечора на житловому масиві «Перевал» до інспекторів під’їхав автомобіль, з якого вибігла схвильована жінка та попрохала якнайшвидше допомогти відвезти зятя до лікарні. Поліцейські організували супровід автомобіля із постраждалим, який перебував на задньому сидінні автівки. За декілька хвилин чоловіка доставили до лікарні та передали медичним працівникам.

Близько 2-ї години ночі 13 березня поліцейський екіпаж рухався по центральній вулиці міста та помітив біля узбіччя вантажівку хлібзаводу із заведеним двигуном, при цьому водія помітно не було. Їм видалось це підозрілим, тож поліцейські вирішили перевірили кабіну. Виявилось, що водій перебував в автомобілі у непритомному стані. Не гаючи ні хвилини, поліцейські викликали швидку медичну допомогу та до її прибуття намагалися привести чоловіка у свідомість. Коли прибула швидка допомога, літню людину передали медикам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


****  (14.03.23 20:26): Добре ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті