Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2023 році Дніпрогаз продовжить встановлювати індивідуальні лічильники газу: адреси

У 2023 році Дніпрогаз продовжить встановлювати індивідуальні лічильники газу: адреси

«Дніпрогаз» інформує мешканців Дніпра та Дніпровського району про перелік адрес, за якими у 2023 році будуть продовжені роботи з дооснащення індивідуальними лічильниками газу.

Фахівці «Дніпрогазу» продовжують встановлення індивідуальних лічильників газу для споживачів. Нагадуємо, що НКРЕКП у 2017 році був переглянутий та затверджений перелік багатоквартирних будинків, де АТ «Дніпрогаз» має встановити загальнобудинкові лічильники газу. За такими адресами фінансування на встановлення індивідуальних лічильників газу державним регулятором в тарифі на розподіл не передбачено.

Адреси, за якими «Дніпрогаз» буде встановлювати індивідуальні прилади обліку у поточному році:


Клієнти АТ "Дніпрогаз" будуть проінформовані про дату встановлення лічильників за їх адресою відповідними оголошеннями на під’їздах або інформаційних дошках біля них.

Для узгодження/коригування дати та часу виконання робіт за вказаними адресами споживачі газу можуть звертатись за номерами телефонів:

(095) 032-53-51 - для мешканців Шевченківського та Соборного районів. Телефонні звернення за вказаним номером приймаються з 08.00 до 12.00.

(067) 507-15-51, (067) 507-01-99, (067) 507-31-40 – для мешканців Центрального, Новокодацького, Чечелівського, Самарського, АНД та Індустріального районів. Телефонні звернення за вказаними номерами приймаються з 08.00 до 17.00.

Нагадуємо, що згідно до вимог чинної редакції Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» з 1 січня 2023 року споживання блакитного палива в Україні можливе лише за умови його приладового обліку.

Акцентуємо увагу, що у разі відмови споживача від встановлення приладу обліку за кошти «Дніпрогазу» Закон зобов'язує Оператора ГРМ припинити їм розподіл енергоресурсу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті