Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
07:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в ході поліцейської спецоперації затримано групу озброєних чоловіків

У Дніпрі в ході поліцейської спецоперації затримано групу озброєних чоловіків

Під час обшуку у затриманих вилучили три пістолети, три рушниці та дві гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами до них, а також магазини, споряджені набоями.

28 лютого близько 17.10 на вулиці Мечникова в Соборному районі Дніпра пройшла поліцейська спецоперація за участі працівників кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції за силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення. Правоохоронці заблокували два автомобілі «Toyota Land Cruiser» й «Mercedes-Benz» та затримали озброєних чоловіків. Всі вони - мешканці інших областей віком від 31 до 40 років.

Трьох фігурантів поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу. Триває слідство.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гр-н  (01.03.23 21:14): Завжди тішуся, що у бандитів є пістолети і гранати. А якщо ти законослухняний платник податків, то пістолета ти собі купити не можеш Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті