Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чому співробітники Дніпрогазу «пилять» труби

Чому співробітники Дніпрогазу «пилять» труби

Нещодавно в соцмережах з'явилося відео, на якому співробітниця Дніпрогазу "пиляє" напилком газову трубу.

Очевидці пояснили це тим, що в такий спосіб співробітники Дніпрогазу нібито схиляють дніпрян до укладання договорів на обслуговування мереж.

"Посилаючись на витік/аварійний стан газової труби проводиться відключення газу. При цьому зазначається, що аварійна служба приїде лише після укладання договору. Співробітники Міськгазу таким способом змушують мешканців укладати договори на обслуговування мереж", - пише очевидець.

Насправді газовики так перевіряють надійність захисту підземних газопроводів від корозії. Фахівці «Дніпрогазу» здійснюють приладовий вимір різниці потенціалів «газопровід-земля». Таким чином, можна виявити та усунути корозійно-небезпечні ділянки підземних сталевих газопроводів. Однією з важливих операцій під час проведення вимірювання є зачистка поверхні труби до металевого блиску. Це робиться для створення якісного контакту із вимірювальним приладом.

На території діяльності «Дніпрогазу» існує 854 маршрути, за якими такі роботи виконуються. В середньому фахівці перевіряють до 20 тис точок вимірювання за квартал.


Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (28.02.23 10:35): Очевидец, который такое написал дебил, который напильник в руках никогда не держал. Чтобы трубу пропилить напильников этой женщине пару часов понадобится, в лучшем случае. Відповісти | З цитатою
.  (27.02.23 15:56): Пиляйте,Шура,они-золотые! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті