Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Облрада виділила 97 млн гривень субвенції Дніпру для допомоги постраждалим від обстрілу

Облрада виділила 97 млн гривень субвенції Дніпру для допомоги постраждалим від обстрілу

3 лютого у Дніпрі відбулася XV сесія Дніпропетровської обласної ради.

Це було перше пленарне засідання у 2023 році. Депутати проголосували за низку важливих рішень у форматі онлайн конференції.

Серед найголовнішого – визначення пріоритетних напрямків фінансування області, надання матеріальної допомоги, підтримка сфери охорони здоров‘я та ін.

Одне з найголовніших рішень, яке затвердив депутатський корпус – надання матеріальної допомоги родинам загиблих внаслідок військової агресії рф цивільних жителів області. На це в бюджеті Дніпропетровщини заклали 70 мільйонів гривень.

Жителі нашого регіону, які втратили близьких, можуть розраховувати на виплату. За даними ДСНС, починаючи з 24 лютого, в області маємо 215 жертв російської агресії. Родини зможуть отримати 300 тисяч гривень за кожного загиблого.

Також додатково в обласному бюджеті передбачено 97 мільйонів гривень субвенції бюджету міста Дніпро для допомоги постраждалим від агресії рф.

Таким чином, допомога постраждалим при ракетному ударі по дому на Перемозі збільшиться до 2 млн гривень. Раніше по 1 млн виділила міськрада Дніпра.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті