Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
01:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро понад 12 годин розчищали від снігу: як це було та що кажуть жителі

Дніпро понад 12 годин розчищали від снігу: як це було та що кажуть жителі

Більше ніж 12 годин комунальники Дніпра очищали місто від снігу. На боротьбу з негодою вийшли 1500 двірників. Понад 100 одиниць спецтехніки робили дороги проїзними.

Журналісти ІА «Дніпро Оперативний» вийшли на вулиці міста щоб перевірити обстановку. Подробиці дивіться в відео:

У вівторок, 31 січня, у Дніпрі розпочався снігопад. Відразу комунальники вийшли на боротьбу з негодою. За словами начальниці Управління з благоустрою міста Департаменту благоустрою і інфраструктури Світлани Літвінової, комунальна техніка розпочала розчистку основних автомагістралей ще ввечері.

“Спочатку оброблювали підйоми і спуски, аварійно-небезпечні ділянки, а потім, увечері, коли опадів стало більше, вийшли на дороги міста 76 посипальних машин, працювали 8 навантажувачів, 6 самоскидів, 20 одиниць малої техніки. І вся ця техніка майже до 5 години ранку працювала. На ранок сьогодні (1 лютого – прим. редакції) залишилася працювати тільки мала техніка, тому що той роботи, що ми виконали вночі, було достатньо. Місто на сьогодні виглядає добре, дороги проїздні і перепон для пересування мешканцям міста зараз немає”.

Окрім техніки, активно боролись з наслідками негоди і двірники. Особливу увагу приділяли зупинкам громадського транспорту та територіям навколо. За словами двірника Сергія, з 5-ї ранку він посипає тротуари протиожеледною сумішшю, щоб було не слизько та чисто.

Прибудинкові території теж не залишились без уваги комунальників. З 6-ї ранку біля будинку №118 по вулиці Набережна Перемоги працює Тамара Олексіївна:

“Сьогодні, 1 лютого, випав сильний сніг, і ми вийшли його розчищати. Всі двірники. У мене, наприклад, територія 12 під'їздів. Біля них я вже почистила, за будинком теж, і теперь вийшла на «червону» лінію. Тут допомагає техніка. Інвентар у нас весь є: і лопати, і мітла. І ми намагаємося виконувати свої обов'язки”.

Загалом сьогодні від снігу розчищали тротуари, пішохідні зони та прибудинкові території майже 1500 тисячі двірників. Дніпряни позитивно оцінили роботу комунальників. А в департаменті благоустрою та інфраструктури наголошують, що техніка та комунальники готові знову вийти на прибирання та посипання будь-якої миті.



Gorod.dp.ua на Facebook.


город  (07.02.23 09:28): Вы на приколе, господа журналисты и коммунальщики? Это что снег? 2 сантиметра это уже сугробы? Не позорьтесь. Відповісти | З цитатою
не могу понять  (03.02.23 22:42): где живут все эти тела, которые тут на говно исходят, что снега не было? Центр, Победа и максимум Тополь? Вы проедьте в АНД район, на Петровского, верх Рабочей, Западный... Т.е. районы, которые расчищают далеко не первыми. Мало того, что снег, так ещё и всё во льду до сих пор стоит! Если дороги ещё где раскатали, а где посыпано противолёдной смесью, то только сойди на тротуар и ноги разъезжаются.
То, что у вас где-то там не было снега и он "растаял", - так он не растаял, его убрали коммунальщики! Или вы реально настолько тупые, что не можете понять, что если снег убирают, то его становится меньше?
Відповісти | З цитатою
Katharine  (02.02.23 21:38): О каком снегопаде речь вообще? Есть другой Днепр?)) В моем еле землю прикрыло и все сразу растаяло!) Відповісти | З цитатою
Элен  (02.02.23 19:13): Это что шутка 1-го февраля??? Какой снегопад, какой снег, он растаял ещё до 10 утра...бл**слов нет. 100 единиц техники -это примерно на каждую по 5л дизеля*50грн.=250грн.*100машин=25000грн.только топливо та плюс реагенты и ещё всякая фигня... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Микоян  (02.02.23 07:19): Похоже, для некоторых, известная формулировка звучит так: с паршивого города хоть снега клок. Відповісти | З цитатою
Настоящие  (01.02.23 23:38): Герои. Відповісти | З цитатою
Анатолій  (01.02.23 21:48): Хто придумав таку "жорстку" боротьбу з негодою? Для ког це? Для чого? Я особисто на подвірї затратив 5 хв. та й
то на випадок морозів, а була відлига.
Відповісти | З цитатою
Гость  (01.02.23 20:08): Столько героического пафоса по поводу этой схватки со стихией. Боюсь даже представить сколько бабла спилили под эти баллады о снегоборцах. Відповісти | З цитатою
Тарас  (01.02.23 18:36): теперь я буду знать, что такое "непогода". Відповісти | З цитатою
Мария  (01.02.23 18:00): Снег 3 см, который тут же таял?
Или я не в Днепре живу?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті