Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
16:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі комунальники за заявками містян видаляють небезпечні дерева

У Дніпрі комунальники за заявками містян видаляють небезпечні дерева

Комунальники Дніпра роблять все можливе, аби місто було комфортним та безпечним. Так, на вулиці Старокозацькій за заявками місцевих жителів співробітники КП “Міськзеленбуд” видаляють небезпечну тополю.

До «Міськзеленбуду» звернулися мешканці будинку №65 на вулиці Старокозацькій. Містяни попросили обстежити дерева, які є старими та можуть становити небезпеку для перехожих.

«Були неодноразові заявки від мешканців цього будинку до департаменту про те, щоб комісія виїхала на об'єкт і зробила обстеження всіх дерев. Комісія визначила, що оскільки вже пройшла вікова межа цього дерева, то поставити його на видалення», - зазначила начальниця дільниці КП “Міськзеленбуд” Катерина Редька.

Діаметр тополі складає 130 см. Ліквідацією займається одна бригада. Територія огороджена сигнальною стрічкою. Роботи з ліквідації дерева можуть продовжуватись до двох діб.

«Воно дуже товсте, високе. А ми бачимо, що воно було посаджено дуже близько до будинку. Треба дотримуватись техніки безпеки і звертати увагу на те, що є в нас балкони, і дуже треба обережно пиляти, щоб не задіти будівлю і людей», - прокоментувала Катерина Редька.

Далі в планах комунальників – видалення ще однієї тополі діаметром 110 см.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ВВ  (11.01.23 10:07): Вот что значит "за зиверненями житлив"... Когда тупо надо напилить дров на продажу. Хотелось бы этих упырей спросить, комфортный город по-ихнему, это каменные джунгли с древоподобными кустами в горшках? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Олена  (10.01.23 19:26): вже рік як звернулась до гарячої лінії з проханням позбавити нас від гнилого дерева. Ніхто і не поворушився, мабудь розглядають питання. Будемо чекати коли воно само впаде комусь на голову. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті