Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянка виборола срібло Кубка Європи з дзюдо в Словенії

Дніпрянка виборола срібло Кубка Європи з дзюдо в Словенії

1 та 2 жовтня в місті Целє в Словенії проходив Кубок Європи з дзюдо. На татамі вийшли 250 спортсменів з 13 країн двох континентів світу.

У складі збірної України у вазі понад 78 кілограмів срібну нагороду виборола дніпрянка Руслана Булавіна.

На шляху до медалі дівчина отримала три перемоги - над словенкою Торкар, хорваткою Вуковіч, італійкою Маріні. Четверту сутичку Булавіна програла господарці татамі Норчіч та фінішувала на Кубку Європи зі сріблом.

Відзначимо, що це перша нагорода 21-річної Руслани Булавіної у 2022 році. Тож, вітаємо дзюдоїстку, яка представляє спортивний клуб "Тайфу-Дзюдо" та тренується під керівництвом Віталія Харламова й Яна Саркісянца.

Також у Целє в кроці від бронзи, а саме на п'ятому місці, фінішував дніпрянин Олександр Кошляк (вага -73 кг), а наш Назар Кулєшов (вага -73 кг) був сьомим. Ще один представник Дніпропетровщини на цих змаганнях Євген Гончарко одну сутичку виграв, а одну програв. Нагадаємо, бронзовий призер Великого Шолому у Баку 2021 Гончарко в 2022 році перейшов у нову вагу -73 кг, тож поки що він розборюється.

Загалом, на словенських татамі збірна України виборола 4 медалі. Окрім срібла Руслани Булавіної також срібну нагороду виборов Антон Савицький, а бронзовими призерами стали Владислав Колобов й Марат Крижанський.

Наступним стартом в міжнародному календарі дзюдо буде Чемпіонат світу в Ташкенті. Змагання розпочнуться вже 6 жовтня.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті