Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі постраждалим від війни надають психологічну підтримку

У Дніпрі постраждалим від війни надають психологічну підтримку

Благодійний фонд «ТАПС-Україна» у партнерстві з міською владою допомагає військовим і цивільним не лише формою, одягом, продуктами, різним спорядженням, а й надає психологічну підтримку.

Потужна команда фахівців «ТАПС-Україна» та Кризової психологічної допомоги у м. Дніпрі та області безкоштовно працюють з тими, хто постраждав від війни. Це і родини загиблих, військові, поранені захисники, люди, які переїхали з окупованих територій, діти, волонтери.

За словами головної психологині БФ «ТАПС-Україна» Олени Шилової, такі консультації є вкрай важливими для людей, які перебувають у стані хронічного стресу та емоційного виснаження.

«Ми не можемо вплинути на глобальну ситуацію, але кожен із нас «обробляє» ту частину реальності, в якій перебуває сам. Це наразі непросто. За 8 років і 210 днів повномасштабного вторгнення ми всі перебуваємо у низькоресурсному стані. Тож допомога кваліфікованих спеціалістів вкрай необхідна», — зазначила Олена Шилова.
Загалом на сьогодні психологічну допомогу від «ТАПС-Україна» та Кризової психологічної допомоги у м. Дніпрі та області отримали понад 3 тисячам людей. Таку роботу вдається проводити завдяки співпраці волонтерського руху і міської влади.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті