Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
04:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 37 одиниць сучасних боєприпасів

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 37 одиниць сучасних боєприпасів

30-го серпня піротехніки ДСНС знищили 37 одиниць вибухонебезпечних предметів, виявлених у районах нашої області, які щоденно зазнають ворожих обстрілів.

Так, у місті Зеленодольськ Криворізького району, на території підприємства виявлено сучасні касетні бойові елементи від РСЗВ «Ураган» у кількості 29 одиниць.

У місті Нікополь виявлено сучасні артилерійські снаряди калібру 122 мм у кількості 2 одиниць.

У селі Калинівське Великомихайлівської сільської територіальної громади Синельниківського району, на території фермерського господарства виявлено сучасні протитанкові гранати у кількості 6 одиниць.

Співробітники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву.

Шановні громадяни! У разі виявлення предмету, ззовні схожого на боєприпас, дотримуйтесь правил безпеки. Ні в якому разі не допускайте до місця події сторонніх осіб, особливо дітей. Повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером «101» чи поліції за номером «102». Дочекайтесь приїзду фахівців, щоб не допустити травмування людей.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті