Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на фасаді багатоповерхівки розгорнули прапор України

|«« «« »» »»|

У Дніпрі у День Державного прапора України на фасаді одного з житлових будинків ОСББ розгорнули один із найбільших стягів у країні.

Державний прапор завдовжки 18 метрів і завширшки 12 метрів розмістити мешканці будинку як символ свободи і боротьби за незалежність.

«Це такий флешмоб, щоб ми усі, українці, почали вивішувати прапори у своїх будинках, квартирах, щоб дух нації продовжував наповнюватися патріотизмом. А ще, вивішування українського прапора, це символ того, що наша перемога неодмінно настане», — підкреслив начальник відділу з організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислав Макарець.

Водночас голова правління будинку ОСББ Ірина Дірей зазначила:

«Цього святкового дня для усієї нашої країни хочемо підкреслити важливість і цінність українських символів, яким є наш державний прапор. А ще — він наша зброя. Синьо-жовтий стяг не лише підвищує дух, патріотизм українців, а гордість за нашу славетну націю. Приємно, що мешканці будинку, зокрема й переселенці, з радістю зголосились розгорнути прапор на фасаді. Словом, гарно все вийшло».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті