Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
12:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дзюдоїсти Дніпропетровщини вибороли медалі Кубка Європи

Дзюдоїсти Дніпропетровщини вибороли медалі Кубка Європи

23 та 24 липня у столиці Чехії місті Прага проходив черговий Кубок Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року. В складі збірної України 2 нагороди - золоту та срібну, вибороли спортсмени Дніпра.

В перший змагальний день срібним призером у вазі до 73 кг став Назар Кулєшов. 19-річний дзюдоїст провів на Кубку Європи аж шість сутичок. На шляху до фіналу він виграв у суперників із Чехії, Ізраїля, Швеції, Німеччини та Португалії. У фіналі Назар програв оцінкою ваза-арі бельгійцю Зелемхану Батчаєву. Відзначимо, що 5 сутичок із 6 Кулєшов вигравав у доданий час. Тож срібна нагорода для нього на вагу золотої.

Наступного дня у вазі до 90 кг не було рівних нашому Тимуру Валєєву. На шляху до золота він здобув переконливі чисті перемоги у сутичках з чехом, німцем,словаком та литовцем.

Відзначимо, що обидва спортсмени здобули перші офіційні міжнародні нагороди у такому складному для усіх українських спортсменів нинішньому сезоні. Обидва тренуються у спортивному клубі "Тайфу-Дзюдо" під керівництвом Сергія Плієва.

Загалом, на Кубку Європи U21 в Празі Україна завоювала 2 золота, 2 срібла й 3 бронзи та зайняла 3 місце в медальному заліку серед 29 країн світу. За перемогу боролись 222 учасники.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті