Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на насосно-фільтрувальній станції змінюють фільтри

У Дніпрі на насосно-фільтрувальній станції змінюють фільтри

Кайдакська насосно-фільтрувальна станція забезпечує питною водою більшу частину правобережжя міста.

Основними спорудами в технологічному процесі очищення води є фільтри. В якості фільтрувального матеріалу застосовується кварцовий пісок, який являється природним матеріалом для фільтрації води. Високий рівень кремнію, який вміщує в собі кварцовий пісок, усуває каламутність води. Кварцовий пісок не входить в реакцію з хлором та іншими хімічними речовинами завдяки чому, після проходження через фільтр хімічний склад води остається незмінним.

В період воєнного стану та пандемії Covid-19, особливо актуальним стає питання безперебійного постачання мешканцям міста якісної питної води. З метою інтенсифікації процесу фільтрації води та підтримання якісних показників питної води на рівні показників ДержСанПіН.2.24-171-10, на Кайдакській насосно-фільтрувальній станції ведуться роботи з заміни фільтрувальних матеріалів на фільтрах, повідомляє Дніпроводоканал. Кварцит фільтрувальний, що застосовується для завантаження фільтрів, має Висновок державної санітарної експертизи на право використання його для підготовки питної води.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті