Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі будують два нові житлові комплекси та «Перевернутий будинок»

Як у Дніпрі будують два нові житлові комплекси та «Перевернутий будинок»

Незважаючи на війну, у нашому місті йде активне будівництво цілої низки цікавих об'єктів.

Мабуть, найнезвичайніший з них – майбутній атракціон «Будинок догори дригом», про початок робіт на якому у парку Зелений Гай Міський сайт уже розповідав. Цей атракціон створить у відвідувачів повну ілюзію перебування у перевернутому будинку. Цьому сприятиме вся обстановка не лише зовні, а й усередині.

Створення цього об'єкту йде ударними темпами.

Як повідомляє відомий дніпровський урбаніст Руслан Ширінов, каркас об'єкту вже зведено. Якщо не станеться нічого надзвичайного, вже цього року всі охочі зможуть побувати у «Перевернутому домі».

Активно будують у Дніпрі і звичні об'єкти, про що у групі BuilDnepr інформує Микита Реутов.

На Запорізькому шосе, 25 у Дніпрі будують житловий комплекс Barvy. Інвестори позиціонують його як дуже комфортний і один із найяскравіших у Дніпрі – якщо не в архітектурному виразі, то в кольорах фасаду точно!

А на вулиці Вернадського, 35-н, так само активно зводять Житловий комплекс Neboshill. 14-поверховий будинок представлений як житло бізнес-класу.

Фото Руслана Ширінова та Микити Реутова.











Gorod.dp.ua на Facebook.


Людмила  (19.07.22 15:45): Интересно, я стою в очереди на получение жилья 34, 5 года. Всю жизнь проработала, вышла на пенсию, а квартиру так и не получила. Вопрос, на фиг такое хвастовство строительством жилья? Горько осознавать, что государство не заботится о своих гражданах. Ганьба вам! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті