Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ціни на пальне продовжує падати: скільки тепер коштує бензин на українських АЗС

Ціни на пальне продовжує падати: скільки тепер коштує бензин на українських АЗС

Ціни на пальне на вихідних показали динаміку падіння. Вартість пального поступово знижувалася 2 липня, а 3 липня ціни залишилися фактично на тому ж рівні, окрім автогазу, який продовжив падати.

Про це свідчать останні оновлені дані AutoRia.

Як бачимо, середня вартість А-95+ (станом за підсумком 2 липня 2022 року) становить 52 грн, ціна А-95 залишилася на рівні 50,61 грн, ціна А-92 — на 49,50 грн, вартість ДП зросла на 1 коп. і продається в межах 56,39 грн. Що стосується автогазу, то його вартість 3 липня дорівнює 38,95 грн (зменшилась, порівняно з 2 липня, на 1,35 грн).

Загалом 3 липня ситуація на заправках така:


Що буде з цінами на пальне у липні?

Раніше ми розповідали, якими будуть ціни на пальне у липні, сильно залежатиме від його наявності на заправках. Як кажуть експерти, бензин та дизель мають знизитися у ціні на 1-2 грн за літр у першій половині липня.

Але такий прогноз справедливий лише в тому випадку, якщо росія не завдасть чергових ударів по об'єктах паливної інфраструктури країни. За прогнозами, до жовтня, коли знижується споживання пального, ситуація на паливному ринку залишатиметься напруженою. І у разі нових атак може виникнути дефіцит чи збій постачання, що одразу призведе до нового зростання цін.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті