Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У гарячих точках Дніпропетровщини за тиждень енергетики повернули світло у 972 будинки

У гарячих точках Дніпропетровщини за тиждень енергетики повернули світло у 972 будинки

Протягом тижня, з 9 по 15 травня, Дніпропетровщина регулярно зазнавала ворожих обстрілів, через що пошкоджувалась енергоінфраструктура області. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у 972 домівки, які постраждали від бойових дій. А також повністю відновили електрозабезпечення 82 населених пунктів, частково знеструмлених в результаті суботньої негоди.

Протягом минулого тижня на Дніпропетровщині окупанти неодноразово обстрілювали прикордонні території у Криворізькому районі на межі з Херсонщиною. Щоденно енергетики лагодили пошкоджені електромережі та повернули світло для 972 родин у 3 населених пунктах області. У деякі домівки електропостачання доводиться повертати по декілька разів через регулярні обстріли та пошкодження електрообладнання.

Також енергетики повністю відновили електрозабезпечення після негоди, яка пройшла в регіоні протягом 14 травня. Через дощі та шквальні пориви вітру було знеструмлено 22 310 домівок у 82 населених пунктах Дніпровського, Кам’янського, Криворізького та Синельниківського районів. Пошкоджено 26 повітряних ліній та 455 трансформаторних підстанцій. В той же день фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно заживили всіх масових клієнтів. А у неділю завершили відпрацювання одиночних заявок, повернувши світло в усі домівки жителів постраждалих районів.

Станом на 16 травня відключень немає. Ситуація з електрозабезпеченням регіону повністю контрольована.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті