Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі студент вирішив скласти іспит за друга, тепер його судитимуть за підробку документів

У Дніпрі студент вирішив скласти іспит за друга, тепер його судитимуть за підробку документів

22-річний громадянин Індії намагався скласти кваліфікаційний іспит за іншого студента-іноземця використовуючи підроблену довідку.

Восьмого лютого співробітники міграційної поліції Дніпропетровщини за підтримки управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області, спільно з представниками державної організації «Центр тестування» в одному із вузів Дніпра викрили іноземця за махінації з офіційними документами. Правоохоронці встановили, що задля того щоб складати іспит за іншого діючого студента-іноземця чоловік надав екзаменаційній комісії паспорт останнього та вніс до офіційного документа – екзаменаційного бланка неправдиві відомості.

Речовий доказ вилучений та направлений на проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчим відділення поліції № 5 Дніпровського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Також під час слідчих дій правоохоронці викрили іншого іноземця-порушника, 24-річного громадянина Ізраїлю. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що чоловік ухиляється від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування. Працівниками Соборного РВ ГУ ДМС на нього складено адміністративний протокол та притягнуто його до відповідальності за ч. 1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП.


Gorod.dp.ua на Facebook.


О.Бендер  (10.02.22 22:46): Эхх, молодость моя...
Сдавал и вступительные и сессионные (за заочников и вечерников) в лихие 90-е.
Главно было как в старом анекдоте - туфли менять, "препод на туфли смотрит и говорит - третий раз у этих туфлей зачёт принимаю" (с)
Відповісти | З цитатою
Хлебный дар  (10.02.22 18:55): Ото ж не сдавать нужно, а платить, здесь тебе не Массачусетс и не Кэмбридж Відповісти | З цитатою
Вечный студент  (10.02.22 18:29): Не жлобись! Заплати преподу. И всем будет счастье. Відповісти | З цитатою
Ира суханова  (10.02.22 14:34): С этого момента поподробнее! Кто слил чувака? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті