Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мер Дніпра Борис Філатов зустрівся з послом Кореї в Україні Хьонг-Те Кімом

|«« «« »» »»|

10 вересня міський голова Дніпра Борис Філатов провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Хьонг-Те Кімом.

Дніпро став першим після столиці містом, яке відвідав новопризначений дипломат. Сторони обговорили перспективи поглиблення бізнесових і економічних відносин.

«Коли отримав запрошення на ваш День міста, одразу подумав, що маю відвідати вас. Ми хотіли б створити День Кореї у Дніпрі наступного року, під час якого могли б розповідати про корейські культуру та мову. Я також хотів би запросити до Дніпра корейських бізнесменів і компанії Кореї, що розташовані в Києві, і провести бізнес-форум з українськими бізнесменами тут», – сказав Посол Республіки Корея в Україні Хьонг-Те Кім.

За словами пана Кіма, Дніпро є промисловою столицею України, тож він сподівається, що компаніям його країни буде цікавий тутешній ринок.

«Нам хотілося б поєднати не лише культурний обмін, а й посилити економічні зв’язки. Нам є що запропонувати. Ви правильно зауважили, що Дніпро – індустріальна столиця, місто, яке динамічно розвивається. У нас є пропозиції, кваліфіковані кадри у різних галузях – металургії, промисловості, логістиці, агропереробці. Нам є про що говорити і є куди рухатися разом», – сказав Борис Філатов.

Він також зауважив, що Дніпро має дружні відносини з південнокорейським містом Поханг.

Водночас завтра, 11 вересня, на День міста Дніпро очікує безпрецедентну кількість іноземних гостей з майже десятка країн: Великобританії, Бельгії, Кореї, Німеччини, Азербайджану, Словаччини, Литви, Туреччини, Франції. До міста прибудуть посли одразу шести держав.

Gorod.dp.ua на Facebook.


"меґ"це що такЕ?  (11.09.21 06:36): Невже мерін обрізаний?
Шо Ж тут так з головами не товаришують?
В Україні мерів-перів-ґубігнаторів НЕМА.. а хуцпатих марамоїв, які НАВІТЬ свою материнську мову(ідіш) не знають але поганять нашу ДЕРЖАВНУ МОВУ , аж занадто
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ковид-19 (Дельта)  (11.09.21 00:00): Приедут и привезут меня к вам, как было во Вьетнаме, когда к ним чиновники с Индии приезжали и привезли Дельту типо. Надо же народу глупому как-то объяснить появление меня - Дельты у вас. И локдауны. Так что после 11.09 ждите в гости. Всех вас вакцинируем, и к 2031 очистим планету от перенаселения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Stas  (10.09.21 23:51): Да Днепр ждет беспрецедентное количество гостей , а потом красная зона и строгий карантин . Відповісти | З цитатою
мда  (10.09.21 17:09): Мэр как-то недоброжелательно всегда выглядит, в отличие гостей из любых стран. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті