Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині вогнеборці ліквідовують займання сухої рослинності

На Дніпропетровщині вогнеборці ліквідовують займання сухої рослинності

Традиційно, у вихідні та святкові дні зростає кількість пожеж в екосистемах. Це зумовлено тим, що громадяни обирають активний відпочинок в лісах, лісопаркових зонах та на водоймах. Людська халатність та незнання елементарних правил пожежної безпеки на відкритих територіях призводять до масштабних займань, на гасіння яких необхідна велика кількість сил та засобів.

Так, 23-го серпня вогнеборці 24-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області ліквідували пожежу за межами села Заорілля Царичанської селищної територіальної громади Дніпровського району, де вогонь встиг знищити 2,8 га сухої рослинності.

Співробітники 28-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області загасили займання на пустирі неподалік вулиці Шкільної села Першотравневе Першотравненської сільської територіальної громади Нікопольського району. Тут вогнем знищено суху траву на площі 1 га.

На околиці села Водяне Брагинівської сільської територіальної громади Синельниківського району зайнялась суха трава та очерет. Площа пожежі склала 2 га. Займання ліквідували надзвичайники 57-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Наразі вогнеборці продовжують долати пожежі в екосистемах по всій території регіону.

Шановні мешканці!
Вкотре нагадуємо про небезпеку розведення багать на відкритих територіях і заборону випалювання сухої трави та сміття! При відвідуванні лісових масивів, обов’язково дотримуйтесь правил пожежної безпеки, адже їх порушення може спричинити масштабні пожежі, що матимуть трагічні наслідки!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті