Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина посіла друге місце на змаганнях «Краще спортивне село України»

Дніпропетровщина посіла друге місце на змаганнях «Краще спортивне село України»

На змаганнях «Краще спортивне село України» друге загальнокомандне місце здобула Нивотрудівська громада Дніпропетровської області. Про це сповістили в управлінні молоді і спорту облдержадміністрації.

Мешканці Нивотрудівської громади спочатку здобули перемогу в обласному етапі змагань. А потім відзначилися і на національному рівні – взяли друге загальнокомандне місце.

Учасники першості змагалися у 7 видах спорту – волейбол, міні-футбол, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи та шашки.

Особливо відзначилася мешканка Дніпропетровщини Ольга Семенас, яка здобула «золото» з дартсу. Друге місце з настільного тенісу – у Любові Зановської, з шашок – у Тетяни Бездушняк, з шахів – у Артема Литвиненка.

«Конкуренція на змаганнях була велика. Серед учасників – навіть кандидати та майстри спорту. Натомість всі представники нашого регіону любителі, для яких спорт – хобі. Тому особливо пишаємося результатом», – поділився голова Дніпропетровської територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» Микола Берест.
Команда Нивотрудівської громади вже готується до наступних змагань, додав він. В середині червня стартують Обласні сільські спортивні ігри.

Фінал змагань «Краще спортивне село України» приймало місто Святогірськ Донецької області. Вони тривали 4 дні. Приєдналися команди з 14 областей. Загалом – майже 300 учасників. У збірній Дніпропетровщини – 18 спортсменів.






Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect stranger DP  (04.06.21 19:39): МЛАДЦЫ!!!))) дежать только так!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті