Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий дитячий майданчик на вулиці Гладкова, збудований менше року тому, вже розвалюється

Новий дитячий майданчик на вулиці Гладкова, збудований менше року тому, вже розвалюється

Небезпека чатує на дітей просто на ігровому майданчику. Поламаний паркан, що може серйозно травмувати малечу, та незакріплене гумове покриття. Це реалії розважальної зони на вулиці Гладкова. Її відкрили останньої осені. Проєкт — один із переможців Бюджету участі. Тож чому й року не минуло, а майданчик вже не витримав?

Чи не найголовніша проблема, яка турбує батьків – поламаний паркан.

Олена не спускає очей зі своєї маленької донечки. А ось діти, які гуляють самі, наражаються на серйозну небезпеку.

У паркані зіпсовані усі 28 секцій. Кілька частин конструкції підрядник вже міняв. Деякі батьки, ось як Анатолій, власноруч намагаються залатати дірки. Але марно.

Не витримало чомусь і гумове покриття майданчика. З настанням тепла плити роз’їхалися. Тож побільшало ще на одну небезпеку.

Ольга Худа – авторка цього проєкту бюджету участі. Їй несила дивитися на руйнацію, що відбувається із майданчиком.

За майданчик відповідає КП “Спорт Дніпро” міськради. Його керівник каже – стан покриття обумовлений технологічною помилкою. Підрядник виконував роботи під час холодів. А з настанням тепла – гума розійшлася. Ситуацію обіцяє виправити найближчим часом.

Відремонтувати паркан, замінити чи посилити – у КП зараз продумують усі варіанти. Й збираються розібратися – руйнація майданчика обумовлена вандалізмом або недбалістю підрядника. Якщо доведуть провину останнього, – він виправить ситуацію власним коштом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (27.04.21 08:48): Да больше некуда тратить наши бюджетные деньги как прямо под окнами жилых домов да ещё на трубах отопления холодной воды канализации. Мы жильцы двухкомнатных квартир неможем даже окна открыть для проветривания. Неужели городской власти так наплевать на жителей лиш бы деньги отмыть. Резиновыми шинами устелены вся придомовая территория. Кто то явно испытывает терпение украинцев Днепра. Відповісти | З цитатою
Гость  (27.04.21 06:03): Онижети! Пусть балуются. Відповісти | З цитатою
1  (26.04.21 17:12): Квартал? Там нужно было чугуниевое делать. Не факт, что помогло бы. Ну разве что под током. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
не местный  (26.04.21 15:39): Как обычно 70% по карманам, а на остальное слепили из кавна и палок (( Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (26.04.21 15:24): Забор тоже "малыши" поломали? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті