Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У свій вихідний сім'я поліцейських врятувала пенсіонера з пожежі

У свій вихідний сім'я поліцейських врятувала пенсіонера з пожежі

Бути готовими допомогти за будь-яких обставин, ризикуючи власним життям і здоров'ям. Саме це можна сказати про подружжя патрульних Анни Сторожук та Костянтина Недобійчука.

Вчора, у свій вихідний день, близько 15-ї години вони йшли забрати з дитсадка та школи двоих синів, коли побачили, що з однієї з квартир сусіднього будинку на вулиці Орловській йде густий дим. Патрульні опитали людей і з'ясували, в якій квартирі відбувається пожежа. Сусіди повідомили їм, що вони щойно викликали поліцію, пожежників та швидку.

"Люди розповіли нам, що там перебуває 70-річний чоловік, який майже не пересувається самостійно, — каже Костянтин, — тож оскільки була небезпека для життя людини, я вирішив зайти до помешкання".
З першого разу знайти власника оселі не вдалося — було сильне задимлення. Тоді подружжя та колеги, які прибули першими на виклик, попросили у сусідів мокрий рушник. Закрившись ним, Костянтин знову пішов до квартири і зміг знайти та витягнути звідти чоловіка. Той мав опіки кінцівок, бо намагався самостійно впоратись із займанням. Пожежники в подальшому загасили його, а швидка шпиталізувала громадянина до лікарні.

Як це було дивіться на відео.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


3333  (15.04.21 14:15): А чего фамилии разные? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
:)  (15.04.21 13:25): Молодцы ребята, в такой ситуации времени ждать службы нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті