Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Місто без окраїн: сквер Металургів капітально реконструюють

|«« «« »» »»|

У Дніпрі замість хащів і сміття постане повністю оновлений сквер Металургів (просп. С. Нігояна, 47). Його капітальну реконструкцію проведуть на прохання місцевих мешканців.

Крім того, до обговорення щодо майбутнього проєкту жителів просять приєднатися:

«Завдяки таким обговоренням ми зможемо проаналізувати, що саме необхідно зробити. Наразі розробляється проєкт візуалізації, планують його завершити за два тижні», — поділився Олександр Буйволюк, директор департаменту парків і рекреації ДМР.

. Від додав, що будівництво має розпочатися цьогоріч.

Бажає оновлення скверу і місцева мешканка Світлана Дорогобід:

«Я пам’ятаю, коли тут були гойдалки, лавочки. Сюди водили дітей з групи подовженого дня зі школи, що поряд. Постійно доглядали дерева та рослини. А зараз все занепало. Таке колись красиве місце треба вже відродити, бо багато людей проходить крізь сквер».

Усю інформацію стосовно оновлення скверу Металургів опублікують на офіційній сторінці департаменту парків і рекреації

Gorod.dp.ua на Facebook.


Топольчанин  (02.04.21 10:48): А когда начнется ремонт аллеи на первом Тополе вдоль Запорожского шоссе?!"Асфальт" так называемый весь в ямах и буграх , освещения нет , ступеньки на подьём к шоссе все развалились , везде грязь.Жителям массива некуда выйти погулять или посидеть на свежем воэдухе .Зато вдоль аллеи везде висят плакаты с обещаниеми Гуфмана (его инициатива еще до выборов в Раду) превратить алеею в лучшее место в Украине.Алею немного привели в порядок только возле дома 60 ,где все знают что получали квартиры начальство и живет один из депутатов).Приезжал наш депутат с Рады говорил , что фирме (...) выделены деньги на аллею и в 2021 г она должна быть приведена в порядок .Ничего не сделано.Топольчанам негде выйти пройтись ,нет зоны отдыха .У ж/м Победы - есть ,в районе проспекта Поля сделали зоны и "Зелений гай" и проход к Т Ц "Славутич"с пр. Богдана Хмельницкого на пр. Поля .На Запорожском шоссе есть своя балка, сделайте там та такой же Зелений гай . Відповісти | З цитатою
N  (01.04.21 09:39): Когда уже реконструируют проспект Пушкина? На тротуарах можно ноги поломать, такие там ямы, центр проспекта тоже похож на какой-то отстойник. Одна из центральных улиц города, а выглядит хуже чем в некоторых отдаленных микрорайонах! Відповісти | З цитатою
хм...  (31.03.21 23:41): а на каком фото можно увидеть толпы людей, которые проходят через этот сквер?
Это мерзкое, гадкое своей энергетикой и расположенное в непосредствнной близости от проезжей части место, которое единственное кому нужно - это текущему арендатору ДК "Ильича", который вместо его реставрации под ДК преобразовывают под офисный центр. Фактически это облагораживание территории вокруг него.
И никто никаких детей туда не водил на какие-то прогулки. Эти качели использовались там ровно до тех пор, пока были кружки в ДК "Ильича" и детей, которые шли с тренировок, там и выгуливали. Всё. Во всё остальное время этот сквер пустовал и там просто опасно было ходить из-за безлюдности. Как и сейчас, кстати
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті