Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» провели вибори ректора

У національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» провели вибори ректора

У національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» провели чергові вибори ректора. Голосування розпочалося о 9.00 ранку і завершилося о 15-ій годині. Усього мали віддати свій голос 1 тисяча 54 виборці. Серед них наукові співробітники, педагоги, студенти.

На посаду ректора Національного технічного університету претендує лише одна людина – це перший проректор Олександр Азюковський. Інші кандидатури не подавалися.

Голова організаційного виборчого комітету, проректор НТУ «Дніпровська політехніка» Юрій Хоменко каже: голосування відбувалося спокійно, практично без черг.

«Більшість студентів прийшла зранку. Вони проголосували відповідно до тієї черги, яка була. Черга була хвилин 15-20 на початку відкриття дільниці. Після завершення процедури голосування документи відправляються в Міністерство освіти, розглядаються міністром. І відповідні дії щодо укладання контракту з новообраним кандидатом», – повідомив він.

За словами голови Головної виборчої комісії Олександри Вагонової, явка склала близько 90%. Результати повідомлять увечері, коли університет отримає протоколи ще з трьох виборчих дільниць, які розташовані у коледжах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


шляпа  (25.03.21 22:51): вы еще не видели выборы ректора в Нобеле недавно)) тоже была 1 кандидатура Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
perfect stranger DP  (25.03.21 21:08): а чо нна...- это в духе..- одинннн, единннн, и неповторимммм кандидат-участник)))= круто... пивняк в шоке и на отдыхе) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті