Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з’явиться новий ЦНАП у форматі «Прозорий офіс»

У Дніпрі з’явиться новий ЦНАП у форматі «Прозорий офіс»

На лівобережжі міста Дніпро облаштують сучасний ЦНАП. Він буде у форматі «Прозорий офіс».

Там надаватимуть і послуги із соцзахисту. На реконструкцію адмінбудівлі кошти виділили з держбюджету за програмою «Велике будівництво».

У «Прозорому офісі» замість окремих кабінетів буде зручний open space. Там окрім адміністративних послуг можна отримати і послуги у сфері соцзахисту.

У форматі «Прозорий офіс» вже працюють ЦНАПи Кам’янського, додала Олена Лічманенко. Тепер такий центр адмінпослуг матимуть і мешканці лівобережжя Дніпра.

Загалом до програми «Велике будівництво» увійшли шість ЦНАПів Дніпропетровщини, Донеччини, Житомирщини, Київщини, Львівщини, Херсонщини. На будівництво та реконструкцію офісів громади отримали із Держфонду регіонального розвитку 147 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Адик  (19.03.21 07:43): Это не новость, если нет информации где построят и когда откроют. Гиперлуп возле него будет останавливаться? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті