Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники дістали чоловіка з колектору

У Дніпрі рятувальники дістали чоловіка з колектору

25-го січня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Шинній Шевченківського району міста Дніпро, чоловік потребує медичної допомоги знаходячись в колекторі водопостачання.

За викликом направлено співробітників аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події встановили, що чоловік 1964 року народження перебуває всередині колектору на глибині орієнтовно 3 метри. Потерпілий не міг самостійно піднятись до гори через проблеми зі здоров’ям. Вузький отвір до колектору ускладнював рятувальну операцію.

Надзвичайники за допомогою жорстких нош підняли на поверхню потерпілого та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Чоловіка госпіталізовано до медичного закладу.

На допомогу чоловікові було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України в області.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Таня  (26.01.21 15:22): И нашел же...
В городе лишь одна маленькая дырочка.
Відповісти | З цитатою
Инженер  (26.01.21 14:27): Ёлы палы, Днепропетровск такой большой город со своим бюджетом, можно ведь провести ревизию все опасных мест, участков, привести все эти коллекторы и люки в нормативное состояние (чтобы они были закрыты). Ведь за последние годы было множество сообщений о том, как люди проваливались в эти коммуникации. Есть ведь соответствующие службы. Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (26.01.21 11:58): Пострадавший не мог самостоятельно подняться вверх из-за проблем со здоровьем..:))
Вообще не читаете перед выпуском в свет.
Відповісти | З цитатою
Риелтор  (26.01.21 10:19): Коллектор угрожал мужчине за долги, мужчина оказался силен и вошел в коллектора. Отсюда новость: спасатели достали мужчину из коллектора. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті