Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські викрили сутенера, який організував «будинки розпусти» в Дніпрі

Поліцейські викрили сутенера, який організував «будинки розпусти» в Дніпрі

Як встановили правоохоронці, 29-річний житель міста Львова, займався сутенерством, а саме – разом із співучасниками організував чотири «будинки розпусти» в орендованих помешканнях у Львові та у Дніпрі, де жінки надавали клієнтам платні сексуальні послуги, вартість яких починалась від 800 гривень і зростала в залежності від побажань клієнтів.

У рамках досудового розслідування 2 листопада поліцейські провели десять санкціонованих обшуків у Львові та у Дніпрі, під час яких виявили та вилучили речові докази – «чорнову» бухгалтерію, грошові кошти, виручені від протиправної діяльності та інше. До проведенні обшуків залучались бійці батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Також встановлено, що зловмисник причетний до ряду розбійних нападів, скоєних у Львові у вересні. Тоді йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. За рішенням суду, він був звільнений з-під варти під заставу.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Жанна  (04.11.20 16:47): Криминал и полиция одна структура Відповісти | З цитатою
Ку  (04.11.20 16:33): Наверное или бывший зек или из бывших полицаюк с крышей от силовиков !
Я прав?
Відповісти | З цитатою
cahbe  (04.11.20 15:59): Полицейские разоблачили сутенера, организовавшего «публичные дома» в Днепре (с) - когда пишите пишите всю фразу - И НЕ ПОДЕЛИЛСЯ.
Все эти тусовки с полнейшей прикормкой от ментяр, можете кому угодно вешать на уши что такой бизнес можно и без крыши соорудить - ХРЕН ТАМ. Без крыши такую хату обнесут в первый же вечер.
Відповісти | З цитатою
Galáctica  (04.11.20 12:53): Ээ, надо с ним поаккуратнее, после легализации он будет директором или замом государственного борделя Жёлтые фонари. Відповісти | З цитатою
Vv  (04.11.20 12:29): А знаете почему не легализут?потому что все будет в открытую-с налогами, а тут-отличная кормушка-люди трудятся, а м.с.ра бабосики считают.ведь отлично придумано, да?
И изредка берут зарвавшихся бизнесменов, не пустивших в долю, которые думали что никто не узнает.
Впрочем эта схема известна даже министру мвд!он ведь теорию учил.а может и он...?где-то в доле?...хотя нет, это все старые, дореволюционные му.о.ра.их то и берут.
Відповісти | З цитатою
Катя Плесень  (04.11.20 12:19): это просто позор! львовянин организовал бордели на нашей территории! у нас что своих бизнесменов мало?! он бы еще своих оттуда завез...позор! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Кризис  (04.11.20 12:14): Вся гадость идёт со Львова ... Відповісти | З цитатою
Фото  (04.11.20 11:19): купюр на сумму примерно 5000 грн - очень убедительное доказательство этих страшных преступлений Відповісти | З цитатою
Злюка  (04.11.20 11:11): Вот тот бегемот на фото, проститутка? Покажите мне её клиентов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Ты  (04.11.20 11:10): Да легализируйте уже это дело. Некоторым тёткам так удобней зарабатывать, а про спрос я вообще молчу. Хотя, вне закона весь доход в карман, как церковь. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті