Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

3,4 тисячі сімей Дніпропетровщини скористалися сервісом «єМалятко»

3,4 тисячі сімей Дніпропетровщини скористалися сервісом «єМалятко»

Зареєструвати немовля та отримати свідоцтво про народження дитини просто у пологовому. На Дніпропетровщині комплексною послугою «єМалятко» цьогоріч вже скористалися понад 3,4 тис новоспечених батьків.

Державний сервіс «єМалятко» з кожним місяцем набирає популярність серед мешканців регіону. Він дозволяє оформити до 10 адмінпослуг за однією заявою безпосередньо у пологовому будинку. Із документів батькам потрібні лише паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків та медична довідка. А ще 10 хвилин часу на подачу заявки.

Крім оформлення перших документів нового громадянина, сервіс дозволяє встановити громадянство і національність дитини, зробити запис про маля у демографічному реєстрі та електронній базі пацієнтів. Заодно батьки можуть оформити посвідчення багатодітної родини, грошову допомогу при народженні дитини та інші додаткові виплати.

Нині комплексна послуга «єМалятко» доступна в усіх пологових будинках Дніпра та Кривого Рогу. Додатково нею можна скористатися у ЦНАПах та відділах РАЦСу області.

Після офіційного запуску порталу «Дія» батьки можуть самостійно оформлювати заявку на послуги «єМалятко» онлайн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті