Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лікарні Мечникова готові відкрити ще один корпус для хворих COVID

У лікарні Мечникова готові відкрити ще один корпус для хворих COVID
Иллюстративное фото.

Наразі в лікарні перебуває 120 пацієнтів, які важко лікуються від коронавірусних пневмоній. 20 пацієнтів – у критичному стані в реанімації. 100 медиків щодня рятують їхні життя. Щоденно лабораторія Мечникова виявляє понад 200 нових випадків COVID – 19.

Та щодня за зміну виконують понад 70 томографій для людей, в яких є ускладнення з диханням та інші симптоми захворювання.

«В багатьох випадках томографію треба зробити терміново. Не можна навіть чекати до ранку. Багато людей саме після томографа ми госпіталізуємо. Хворих багато, тому з понеділка ми вже готові відкривати ще один корпус. Щоб всі дніпряни могли отримати належну кваліфіковану допомогу. Лікарів недостатньо, тому ми проводимо спеціальні курси, де навчаємо надавати допомогу при ковіді лікарів інших спеціалізацій», - сказав Сергій Риженко.
До брифінгу також приєднався Олександр Толубаєв, заступник головного лікаря. Він переніс хворобу і вже повернувся до роботи:

«Як пацієнт, як лікар хочу сказати, що хвороба тяжка, відновлення після неї тривале і складне. Щодня ми тут бачимо людей із жахом в очах, всі вони хочуть жити, але ще вчора не вірили в коронавірус. Бережіть себе, використовуйте засоби захисту».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Фима  (15.10.20 19:16): Постмсйдаунный апокалипсис породил в Днепре бэтмо-мэра Бориса и мед-спайдера Рыженко! Один бюджетный клиптоман, а второй с санитарным образованием пиплов спасает! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вот это правильно !  (15.10.20 16:19): "...Врачей недостаточно, поэтому мы проводим специальные курсы, где учим оказывать помощь при ковид врачей других специализаций», - сказал главврач больницы Сергей Рыженко."
Плюсую Сергею Рыженко ! Особенно самых бесполезных врачей - дерматологов и стоматологов ( кроме хирургов-стоматологов) надо бросить на борьбу с ковид-19 !
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті