Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

КБ "Південне" розширює виробничі потужності

КБ

Конструкторське бюро «Південне» продовжує розбудову якісно нової виробничої ділянки виготовлення корпусних деталей з металевих матеріалів за технологією ротаційного розкочування.

Нещодавно КБ «Південне» придбало обладнання нового покоління – верстат ротаційної витяжки німецької компанії Leifeld Metal Spinning AG.

Новітній верстат буде задіяно для виготовлення осесиметричних тонкостінних виробів з високими вимогами до точності та якості поверхонь, таких як стінки і сорочки камер згоряння соплових блоків двигунів.

Договір на придбання і поставку нового обладнання було заключено підприємством ще у 2018 році без залучення бюджетних коштів, виключно на гроші, зароблені у рамках виконання комерційних міжнародних контрактів.

Дооснащення нової виробничої ділянки та впровадження інноваційних технологій забезпечить всі проміжні процеси, необхідні для створення та об'єднання усіх компонентів кінцевого продукту при серійному або унікальному виробництві корпусних деталей ракетно-космічної техніки.

Монтаж верстата, навчання персоналу, пуско-налагоджувальні роботи та введення в експлуатацію будуть проведені вже після завершення карантину.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Атлас  (12.06.20 14:29): На территории Южмаша куча арендаторов которые делаю все что угодно, от тортиков с колбаской до ракет... при этом с арендаторов берут деньги за все в тридорого, а сами не платят даже комунальные платежи и налоги... а у руководства все новые и новые машины))) и очередные сказки про банкротство ДП. Відповісти | З цитатою
горожанин  (05.06.20 21:18): Крупнейшее предприятие с высококлассными специалистами практически на линии исчезновения. На предприятии работают практически пенсионеры или предпенсионного возраста. Государственные предприятия должны быть обеспеченны госзаказами, поддержкой государства(закупка оборудования, материалов и другие). Не пойму почему поддерживать частников деньги есть, а государственные предприятия нет? У нас продают всё государственное, потому что не могут этим управлять, не знают как? Так поменяйте чиновников. В Белоруссии как то справились. И покупаем производства Белорусское, Китайское- в основном одноразовое. Відповісти | З цитатою
горожанин  (03.06.20 09:46): Особую "радость", прочитав эту новость, испытали работники КБ "Южное", которые знают не понаслышке истинное состояние данного предприятия. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Тот, кто ещё надеется  (03.06.20 07:54): Господи, слава Тебе, вот уже и станок купили, на следующей неделе Маска догоним и обгоним на нанокастрюле! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мыздобул  (02.06.20 20:42): Там ещё кто-то работает... Відповісти | З цитатою
Док  (02.06.20 15:41): любое госпредприятие обречено Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті