Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
08:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині п'яний водій на вкраденому вантажівці збив велосипедистку

На Дніпропетровщині п'яний водій на вкраденому вантажівці збив велосипедистку

Поліцейські затримали 34-річного чоловіка, який на викраденій вантажівці наїхав на велосипедистку.

Під час затримання він перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння – рівень алкоголю в його крові становив 2,9 проміле.

Як встановили поліцейські, 14 травня місцевий мешканець заволодів вантажним автомобілем «КАМАЗ». Під час руху заднім ходом, він здійснив наїзд на жінку-велосипедиста. Потерпілу госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги.

Чоловіка затримали поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Для встановлення всіх обставин події його доставили до Павлоградського відділу поліції. Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру за вчинення злочинів, передбачених ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також стосовно нього складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Бред  (18.05.20 08:23): Он бы на угнаном тикал бы быстро и далеко Відповісти | З цитатою
Симон Шекелевский  (16.05.20 21:17): Велосипед хоть не угнанный был? Відповісти | З цитатою
Юра  (16.05.20 19:37): Пьяного водителя, может угонщика, не оправдываю. Ну а велосипедистка зачем лезла под разворачивающийся КамАЗ? И вообще, не понимаю людей, идущих под машину, что едет задним ходом. Відповісти | З цитатою
Быстрее всего  (16.05.20 16:29): Работал на хазяина неоформленый, поэтому и угнал... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вопрос  (16.05.20 11:56): А нанесение телесных повреждений? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті