Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
10:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі слухачі Університету третього віку вивчають англійську онлайн

|«« «« »» »»|

Під час карантину у Дніпрі слухачі Університету третього віку навчаються дистанційно по відеоуроках з різних напрямів, у тому числі і з англійської мови.

Так, дистанційні заняття проводяться за допомогою платформи «Zoom», підключитися до якої слухачі можуть з комп’ютера, планшета або смартфона. У цьому допомагають викладачі школи іноземних мов «Шервуд» і співробітники університету.

Навчають життєлюбів англійської, починаючи з алфавіту і до складних речень. Теми занять завжди актуальні. Наприклад, як заповнити анкету персональних даних, як доїхати до місця призначення чи дізнатись у перехожих правильну адресу; правила етикету, висловлювання думок тощо. І все це англійською мовою.

«Слід пам’ятати, що карантин не привід ставити бар’єри до навчання та нових захоплень. Різні напрями та індивідуальний підхід до кожного – ось головний ключ до успіху в засвоюванні знань», – зазначає спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Юлія Довгалюк.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті