Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина продовжує профілактичні заходи із санітарної обробки вулиць

|«« «« »» »»|

З 27 на 28 березня, в обласному центрі Дніпропетровщини продовжено роботу із санітарної обробки вулиць міста з метою запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції.

До заходу було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки, групу РХБЗ та близько 50 чоловік особового складу. Для санітарної обробки використано розчин гіпохлориту натрію, який є безпечним для людей та тварин.

Протягом ночі оброблено близько 70 вулиць, для чого використано більше 80 тон дезінфікуючої речовини. Перевага надавалась тим місцям, де зосереджено рух міського транспорту та громадські зупинки. Відпрацьовано 10 маршрутів, загалом це 200 кілометрів доріг.

Для допомоги в супроводі колони за маршрутами були залучені екіпажі патрульної поліції.

Найближчим часом заходи із санітарної обробки будуть проведені в містах Кам'янське, Кривий Ріг, Павлоград, Нікополь, Марганець, Покров, Синельникове та Новомосковськ. Дякуємо акціонерному товариству «Дніпроазот», яке надало 7 тон гіпохлориту натрію, який також було передано вищеназваним містам області.

Вкотре просимо громадян серйозно ставитися до дотримання карантинних заходів, берегти своє здоров'я та обмежити соціальні контакти, аби запобігти розповсюдженню хвороби. Служба порятунку щодня працює задля вашої безпеки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анархист  (30.03.20 06:00): ДЕЗИНФИЦИРУЮТ ТЕМ, ЧТО ПОСЛЕ СССР ХРАНИЛОСЬ НА СКЛАДАХ УЖЕ ПРОСРОЧЕННОЕ. ЭТО КТО НЕ В КУРСЕ. А КАК ЖЕ ДЕКОММУНИЗАЦИЯ. НЕ ТРОЖЬТЕ СОВЕТСКОЕ. ВЫ ЖЕ ГНАЛИ НА СОЮЗ, ВОТ И НЕ ТРОЖЬТЕ. ВОТ ОНО ДВУЛИЧИЕ. ПАТРИОТОВ. Відповісти | З цитатою
Круто!  (29.03.20 21:34): Да уж... "новые лица" отжигают... Это ж какому одаренному лицу должна была прийти в голову такая "светлая" мысль, что бы выделить бюджетные средства на то, чего в нашей стране официально в принципе не существует! Как они там говорили? "кінець епохи бідності"? Ну да, не бог весть какая сумма, но кто-то таки сможет немножко поправить свое материальное положение... По всякому "пилили", но такого еще не встречал.

P.S. модераторы, трите комменты тщетельней...
Відповісти | З цитатою
Меркурий  (29.03.20 00:40): Люди я от вас в шоке!!! Не делают- плохо, делают что-то- тоже плохо!!! Как же вам угодить то, а ? А Зеленский, как бы нам это не нравилось, возвращая людей в страну, выступает как гарант конституции. За это ему респект. Відповісти | З цитатою
Да уж  (28.03.20 14:46): На 70 улиц и 200 км. дорог всего 80 тонн??? Маловато!!!
В нашем доме вчера делали показуху типа обработки подъездов. Попшикали чуть возле входных дверей и на первых этажах. Сопровождающая дамочка это фоткала. На мой вопрос об обработке на остальных этажах ответа не последовало.
Відповісти | З цитатою
Qwerty  (28.03.20 13:06): Жутковато смотрится, как во время Чернобыля... Відповісти | З цитатою
Сергей  (28.03.20 12:51): Какая показуха... У меня на Победе, дворник через раз приходит. А вы "Дезинфекция"!!! Відповісти | З цитатою
Ефим  (28.03.20 11:56): Гипохлорит ( как и молитва) на коронавирус не действует. Никак! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті