Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янчани завоювали 4 медалі на чемпіонаті України з шашок-100

|«« «« »» »»|

У Херсоні проходить молодіжний чемпіонат України з шашок-100 в двох вікових категоріях ‑ до 19 і 13 років. 15 та 16 лютого у турнірах по «бліцу» і «рапіду» 4 медалі завоювали спортсмени ДЮСШ №2 та ДЮСШ №3.

Також в активі наших спортсменів дві нагороди всеукраїнського турніру, який проводиться серед дітей до 8 років.

Перші медалі збірної Дніпропетровської області, яка на молодіжному чемпіонаті України була сформована тільки з кам’янчан, принесли чемпіони світу, майстри спорту Данило Агарков (тренер ‑ Дмитро Савінський) і Олександр Шнейдер (тренер ‑ Ігор Губарєв).

Традиційно напруженим був бліц-турнір «юніорок», де грала чемпіонка світу, майстер спорту Віра Попруга (тренер – Дмитро Савінський). У дуже сильному складі (грали відразу чотири призера молодіжних чемпіонатів світу або Європи) спортсменці з Кам’янського в черговий раз вдалося стати чемпіонкою України з міжнародних шашок.

За підсумками 7-ми турів блискавичної гри бронзову нагороду Дніпропетровській області принесла Єва Бабій.

Другий рік поспіль Україна проводить Всеукраїнський турнір до 8 років. Граючи в змішаній категорії з хлопчиками, Мирослава Бердник зуміла завоювати срібну нагороду в змаганнях з швидкої гри і бронзову ‑ в блискавичній.

Високі результати спортсменів з Кам’янського дозволили Дніпропетровській області вдало виступити в командному заліку. У «бліці» спортсменам нашого регіону не було рівних ‑ вони перші. У «рапіді» шашкісти області також пробилися до призової трійки – третє місце.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті